Palvelut

Räätälöityä palvelua sinua varten

Monipuoliset palvelut sekä ammattitaitoinen toiminta takaa sinulle parhaimman mahdollisen kokemuksen meidän kanssamme.

Tee toiveistasi totta

Palveluihimme kuuluu pihan kunnostamista ja hoitamista, tai tarvittaessa annamme neuvoa sopiviin materiaaleihin sekä kasvien sijoitteluun. Meiltä saat tilattua myös tyylikkäitä ja kauniita kukkasidontoja, -asetelmia ja -kimppuja.

Viherrakentaminen - kestävää kauneutta ympäristöön

Viherrakentamiseen sijoittaminen on oikein hyvä vaihtoehto, kun kaipaat viihtyisyyttä sekä vehreyttä. Piha säilyy upeana myös talvella.

Ammattikaluston avulla saamme tehtyä pihatyöt näppärästi. Teemme koko pihan puhdistuksia, saneerauksia ja pensasaitojen- sekä istutusalueiden uusimista. Myös pienemmät osa-alueet sekä uudiskohteet luonnistuu. Voit kysyä myös pihasuunnitelmaa. Käytössämme on Hiab -nosturiauto sekä 2 erikokoista kaivinkonetta.

Ota yhteyttä

Pidä pihasi kunnossa ylläpitopalvelun avulla

Pitääksesi pihan edustuskunnossa, tarvitsee sitä hoitaa säännöllisesti. Meiltä onnistuvat vuodenajan mukaiset pensaiden ja puiden leikkaukset, kesäkukkaistutukset ja niiden hoidot, istutukset, istutusalueiden hoidot sekä kaikki pihan hoitotyöt.

Ylläpitopalvelun sopimukset ovat tilannekohtaisia, ja meiltä onnistuukin tietyn väliajoin (esimerkiksi viikottain tai kuukausittain) käynnit, tai muut huoltosopimukset.

Kysy tarjous

Kauniit ja kestävät pihakivetykset

Pihakivityksillä voit luoda pihaasi aivan uuden tunnelman ja ehostaa näkymää helposti. Valikoimassamme on Ruduksen betonikivet ja askellaatat. Hoidamme myös pohjatyöt sekä asennuksen.

Pyydä tarjous

Floristipalvelut arkeen ja juhlaan

Kukkakimput- ja asetelmat sopivat täydellisesti jokaiseen elämäntilanteeseen. Ne voivat olla osana herkkää hetkeä osanottotervehdyksenä, tai ne saattavat olla koristamassa tärkeää päivää. Aina kuitenkaan kukka ei tarvitse erityistä syytä, vaan sen kimpun kanssa voi piristää ihanalla tavalla normaaliakin arkea.

Kaikki kimput, asetelmat, seppeleet, kranssit ja surusidonnat teemme yksilöllisesti tilaustyönä.

Ota yhteyttä

Kysy meiltä neuvoa viherrakentamiseen - asiantuntijat apunasi

Unelmapihaa ei ole mahdotonta saavuttaa, kun ammattilaiset ovat tukenasi. Työskentelemme kuunnellen asiakasta, käyttäen vuosien kokemustamme hyödyksesi.

Sen lisäksi, että tulemme sinun luoksesi neuvomaan, voi meiltä kysyä myymälässäkin apua.

Ota yhteyttä